Recensies

JD Coiffures

Wij zijn zeer tevreden over mindproductions. Al na een paar gesprekken zaten we gelijk op een lijn. Onze wens was een duidelijke en stijlvolle site. Dat is goed gelukt en helemaal naar onze zin geworden.

Jan en Danielle, JD Coiffures

Oefenjegolfswing.nl

Met Oefenjegolfswing.nl hadden we de uitdaging om een geheel nieuwe website te laten maken, inclusief huisstijl en implementatie van diverse betaalmogelijkheden. We zijn deze uitdaging aangegaan met MindProductions en naar volle tevredenheid. Een flexibele en klantgerichte samenwerking staat bij MindProductions centraal en dat kunnen wij bevestigen. Onze webshop heeft dan ook de look and feel gekregen die wij zochten.

Mike, Oefenjegolfswing.nl

Founding Language

Founding Language ontwikkelt Corporate Identities voor middelgrote tot grote ondernemingen. Voor RSN Group en haar dochteronderneming ReasonNet, een wereldwijd leidende Full IT Service Provider met eigen Datacenters, ontwikkelden wij twee websites. Hiervoor hadden we een uniek ontwerp nodig, onze keuze is op MindProductions gevallen. Dit bleek een goede keuze, op een informele maar professionele manier hebben zij hun designrol – een kritieke factor in ons project – ingevuld, geen moeite was teveel om onze klant tevreden te stellen. Op het resultaat zijn we trots, met MindProductions zijn we blij, een reden om ook bij volgende projecten weer samen te werken!

Dennis, Managing Director, Founding Language

AMC Arbodienst

Onze ervaring is dat Mindproductions goed inspeelt op onze wensen. Wij hebben aangegeven wat wij ongeveer wilden met het uiterlijk en de functionaliteit van onze site en hun eerste voorstel was meteen raak. Daarnaast zijn zij behulpzaam bij vragen, zelfs met op de vraag afgestemde instructiefilmpjes!

Charles - AMC Arbodienst

Bracks Intelligent Solutions

Ik kan niet anders zeggen dat mijn ervaringen met Mindproductions positief zijn. Op korte termijn moesten er voor ons flink wat zaken geregeld worden, zoals verhuizen van domeinnamen, omzetten van website en toevoegen van een webshop. Dit alles is uitstekend gelukt binnen de gesteld tijd. Top! Ik zie Mindproductions als creatief, meedenkend en waar voor je geld!

Huib / Bracks.eu

TeGekkeDeals

De samenwerking met MindProductions ervaren wij als erg prettig. Wij zijn erg tevreden met het resultaat van onze website. De service en kwaliteit die je krijgt is erg goed, en dat voor de scherpe prijzen die zij hanteren. Dit is een aanrader voor iedereen!

Emrah / TeGekkeDeals

IL Regalo Webwinkel

Samenwerking met Mindproductions verloopt prima. Na het mislukken van onze 1e website via een ander bedrijf hebben wij ideeën uitgewisseld hoe wij het wilde hebben en nu was binnen 1 maand onze website klaar. Wij kunnen altijd terecht met vragen en deze worden snel aangepast op onze site. Zeker de begeleiding in het begin mbt gebruik van de website was super!

Leo & Arjan / IL Regalo
 
Copyright © 2007 / 2020 Mind Productions. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene voorwaarden