Werkwijze
Onze Werkwijze

Intakegesprek
De eerste fase is het vooronderzoek. In een uitgebreid persoonlijk gesprek komen zaken als "wat zijn uw producten en/of diensten, wie zijn uw klanten, wat zijn uw plannen" aan bod. Daaruit kunnen wij ons een beeld vormen van uw bedrijf en kunnen wij uw wensen, gedachten en idee├źn in kaart brengen. Dit is de input voor het functionele ontwerp.

Prijsbepaling
Tijdens het intakegesprek wordt ons precies duidelijk wat de wensen zijn van uw internet oplossing. Op basis hiervan zullen wij u een uitgebreide prijsbepaling versturen van het gehele project, zodat beide partijen niet voor verrassingen zullen staan bij oplevering van uw internet oplossing.

Functioneel ontwerp
Naar aanleiding van het intakegesprek maken wij een functioneel ontwerp. Hierin wordt vastgelegd waaraan uw product moet voldoen en welke functies er aangeboden dienen te worden. Dit doen wij door vaak met u hierover van gedachten te wisselen en eventueel het ontwerp bij te stellen volgens de nieuwe inzichten.

Grafisch ontwerp
Met een functioneel ontwerp kunnen we starten met het grafisch ontwerp. Het grafisch ontwerp wordt gemaakt op basis van uw huisstijl. Het grafisch ontwerp bepaalt uiteindelijk de algehele vormgeving van uw website, webwinkel of webapplicatie. Ook met het grafisch ontwerp stellen wij u vaak op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Content
Het onderdeel dat helaas veel te vaak over het hoofd wordt gezien en waar bijna elke website, webshop of webapplicatie beheerder te makkelijk over denkt, is de content van uw product. Dit is vaak een tijdrovend werk, maar wel een van de belangrijkste onderdelen en u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Ontwikkeling & programmeren
Na akkoord van het grafisch ontwerp gaan wij deze omzetten naar een werkend product en kunt u mee kijken met de vorderingen wanneer u wilt. Wij werken met ons eigen Content Management Systeem genaamd MindCMS. Hierdoor kunnen wij een goed en helder product opleveren binnen de gestelde termijnen.

Oplevering & lancering
Als uw website, webwinkel of webapplicatie geheel gevuld en getest is, gaat de nieuwe internet oplossing online. Uiteraard controleren wij eerst of alles goed gaat op de nieuwe omgeving, zodat we vlekkeloos online gaan.

Support
U kunt altijd rekenen op ons technisch onderhoud en support. Mochten er problemen zijn, kunt u ons 24/7 per week bereiken. In de opvolging kunt u tevens bij ons terecht om na verloop van tijd de statistieken nader te analyseren.

 
Copyright © 2007 / 2020 Mind Productions. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene voorwaarden